Gymnastik og Ridesport

– en virksomhed der har været i markant vækst

Med stor vækst skal der en webshop løsning til, der er skalerbar, og som kan rumme volumen.

Gennem tiden har Irene Christensen, der har grundlagt virksomheden, opbygget en masse viden indenfor branchen, og butikken er siden opstarten skaleret markant.

Fra kun at være en lille butik i en sidegade til strøget i Esbjerg har Gymnastik og Ridesport løbende udvidet sortimentet, flyttet placering, fået webshop og to nye ejere – Ditte Damgaard og Kim Sørensen. Med stor vækst skal der en webshop løsning til, der er skalerbar, og som kan rumme volumen.

Det kan Magento! Og det er netop i e-handelsplatformen Magento, at vi har opbygget Gymnastik og Ridesports webshopløsning. De skal dermed aldrig være nervøse for at vokse ud af deres webshop.

Godt samarbejde gennem 10 år

Gymnastik og Ridesport fik anbefalet os for godt og vel 10 år siden, og heldigvis har vores gode samarbejde har holdt fast lige siden.

For os er det vigtigt at have et gennemsigtigt og løsningsorienteret samarbejde med vores kunder, så
de hele tiden er en del af processen og kan få den løbende hjælp og vejledning, som de har brug for.

“For os er det vigtigt at have et samarbejde med nogen, der ved, hvad de laver, og det gør Kommerce. Ofte når jeg ikke engang at forklare, hvad problemet er, før de har løst det. Vi er rigtig glade for samarbejdet og kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Vi gør vores ypperste for at forstå vores kunder, deres behov og problemer, så vi kan skabe lige præcis den løsning, som de drømmer om. Gymnastik og Ridesport har nu fået en brugervenlig og fleksibel webshopløsning, der passer til deres behov.

Hvad siger Gymnastik og Ridesport om samarbejdet?

Vi er utrolig glade for de flotte udtalelser, vi får fra vores kunder – og her er Gymnastik og Ridesport ingen undtagelse. At samarbejdet fungerer for begge parter, er helt essentielt for et vellykket partnerskab. Vi har været utrolig begejstrede for Gymnastik og Ridesport som kunde, og de har heldigvis også været rigtig glade for os som leverandør af deres webshopløsning.

Gymnastik og Ridesport udtaler:
“Vi er utrolig glade for samarbejdet med Kommerce. Der har aldrig været noget at sætte en finger på. Kommerce overholder deres aftaler og løser vores problemer lynhurtigt. Jeg kan ikke give andet end mine varmeste anbefalinger.”

Udtalelser som disse varmer enormt meget, og det har været en stor glæde at være med i Gymnastik og Ridesports webshop-eventyr og se den kæmpe udvikling, der er i deres forretning.